Om oss

Om oss

A group of successful and satisfied businesspeople looking upwards smiling

Vi är medlemmar i nedanstående organisationer

  • ByggEttan
  • Företagarnas Riksorganisation
  • FORA
  • Fastighetsanställdas Förbund

Breddens Ekonomi Städ AB är ett energiskt företag med säte i Kista och har hela StorStockholm som arbetsområde. Vi är ett arbetsteam med stor erfarenhet av lokalvård i kontorsmiljöer, butiker, restauranger, trapphus, industrier, renrum och fastigheter. Vårt specialistområde är renrumsstädning och klottersanering.

Våra kunskaper och serviceanda har bidragit till att vi idag har en stor del av nöjda kunder. Vi är duktiga på att förvalta och ordna våra kunders städekonomi, där vi tar hänsyn till alla deras medarbetare, deras lokaler och utrymmen, deras inredning och självklart arbetsmiljön. Vi som arbetar i Breddens Städ finner serviceyrket roligt, spännande och givande samt kompetensutvecklande.

Ett vinnande koncept Bra lokalvård är så mycket mer än bara städning. Tillsammans med god kommunikation, hög kvalitét, stor trygghet och noggrann miljömedvetenhet har vi skapat en blandning av kvalitetsbegrepp som vi värnar om i vårt dagliga arbete. Vi erbjuder ett brett och varierat utbud av tjänster som passar både dig som är upphandlare åt företag. Vårt mål är att att du ska se oss som en flexibel helhetsleverantör inom ett brett spektra av tjänster.

Vårt företag har idag ett 80-tal nöjda kunder där den stora majoriteten av dessa rankas som mellanstora och stora företag. Vi på Breddens Städ är idag 50 medarbetare där majoriteten av oss är lokalvårdare och städledare. Breddens Städ sköter lokalvården på 16.973.862 kvadratmeter per år!